Oktatók

Oktató neve: Arany István

telszám: +36 30 726-2181

autó típusa: Opel Corsa

A rutin, meg az évek... Türelmes, nyugodt, 40 év tapasztalattal rendelkező oktató vagyok. Motor és személygépkocsi gyakorlatot oktatok főállásban.

Oktató neve: Arany István Dávid

telszám: +36 20 508-5660

autó típusa: KIA Cee'd

Örökségem az oktatás. Elméleti és gyakorlati oktatással foglalkozom főállásban. Tanulóim a fiatalos lendületemet, szemléletes magyarázataimat és humoromat kedvelik leginkább.

Oktató neve: Bauman Sándor

telszám: +36 30 227-9350

autó típusa: Citroen C3

Egy élet – két hivatás. Büszke vagyok arra, hogy mindkét munkámat hivatásként élem meg. Főállásban mentőzök, másodállásban pedig két éve oktatok személygépkocsi és teherautó vezetést.

Oktató neve: Furdán János

telszám: +36 70 310-4988

autó típusa: Hyundai i30

Ne csak vezess, közlekedj! Fiatal korom ellenére rendkívül precíz és maximalista vagyok, mind az elmélet, mind a gyakorlat oktatásában. Hiszem, hogy a közlekedési morál fejlesztése közös ügyünk!

Oktató neve: Kővári Sándor

telszám: +36 30 371-6936

autó típusa: Fiat Punto

Türelem a hosszú évek titka. Közel 28 éve van állásom, foglalkozásom, deamióta oktatok, azóta érzem, hogy van hivatásom. Kitartásommal és türelmemmel segítek tanulóimnak a jogosítvány megszerzésében.

Oktató neve: Kránitz Antal

telszám: +36 20 568-4958

autó típusa: Volkswagen Polo

Az ambíció a siker útja. Pörgős, fiatalos, lendületes oktató vagyok. Főállásban tűzoltóként dolgozom, az oktatás a hobbim, a családom az életem. Minden más csak játék…

Oktató neve: Nyírő Miklós

telszám: +36 30 468-1229

autó típusa: KIA UB Rio

Mindent IS oktatok. Nálam nem csak személyautóra szerezhetsz jogosítványt. Gyere vissza, és folytasd velem teherautón, vagy akár buszon is!

Oktató neve: Tóth Gyula

telszám: +36 30 360-4453

autó típusa: Skoda Fabia

Derűs nyugalom. Ezt kínálom óráimon. Mellettem vidám hangulatban, de következetes, nyugodt oktatás mellett sajátíthatod el a vezetés csínját-bínját.

Oktató neve: Vörös Albert

telszám: +36 30 620-2511

autó típusa: Suzuki SX4

Két kormány egy kézben. 10 éve veszek részt buszvezetőként a közúti közlekedésben. Másodállásban B kategóriás tanulókat oktatok. A volánnál szerzett tapasztalataimat örömmel adom át tanulóimnak.

Oktató neve: Ez itt a Te helyed, ha szakoktató szeretnél lenni

telszám:

autó típusa: 

Amikor oktatót választasz, "zsákbamacskát" választasz, mert nem ismered azt a személyt, aki számodra egy életen át tartó tudást kell, hogy adjon. 

A legfontosabb, hogy szimpatikus oktatót válassz, mert 30 cm-re ül majd tőled és folyton beszélni fog hozzád, így az nem lehet zavaró.

Kérdezősködj ismerőseid körében, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak. A jó hírnév hamar megtalál. Amennyiben találtál valakit, ne aggódj, ha várni kell rá. Minél népszerűbb valaki, annál hosszabb a hozzá vezető út. Légy türelmes! Megéri!